18 augusti 2009
18:00

Laxarby IF

Referat: IF Viken - Laxarby IF

Andra matchen för hösten och match nr. 11. Vi dominerade kraftigt under hela matchen och vann rättvist.

1:a halvlek. Redan från början fick vi ett kraftigt övertag på matchen och kunde via Emmy göra 1-0 efter 11 min. Vi skapade inte så många målchanser men ägde bollen, och hade ett bra spel där vi hela tiden låg på Viken-spelarna. I den 22 min kunde vi via just detta spel öka på till 2-0, då Lovisa påpassligt stötte in en retur.

I 2:a halvleken fortsatte vi vårt fina passningsspel och det gav resultatet att vi gjorde ytterliggare två mål. 3-0 kom av Alice på efter ett mycket fint anfall där vi "rullade upp" hela Viken-laget. Det sista målet i matchen sköt Lovisa in (sitt andra för dagen) i den 47:e min.

Vi gör en bra match där vi är numret större än Viken-tjejerna, men de skall ha alla heder då de kämpade på hela matchen och gjorde det stundtals svårt för oss.
Det bästa med matchen var ändå att vi var aggressiva i spelet, och framförallt ett helt suveränt passningspel där vi i andra halvleken radade upp fina anfall!!!
Härligt att skåda och fortsätt så tjejer!